Απόσυρση με αιχμές για τον Δήμαρχο Μετσόβου

on .

TZAFEAS

Την απόσυρσή του από την προεκλογική «κούρσα» για τη διεκδίκηση μίας ακόμη τετραετούς θητείας στο τιμόνι του Δήμου Μετσόβου ανακοίνωσε χθες ο νυν Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεση συνδυασμών για Δήμου και Περιφέρειες. 

Ο κ. Τζαφέας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η προεκλογική περίοδος στον Δήμο Μετσοβου διαμορφώνει ένα κλίμα νοσηρό, διαιωνίζεται μια κατάσταση που πιστεύω δεν μπορεί να ανατραπεί με υποψηφιότητες που έχουν ψήφους αλλά όχι άποψη και έχουν κατατεθεί». 

Όπως σημειώνει, «από την μια η παράταξη που επί τέσσερα χρόνια μόνο καταγγελίες (πάνω από 100) χωρίς καμία εποικοδομητική πρόταση για το καλό του Δήμου. Από την άλλη, την παράταξη οργάνωσαν αυτοί που ηττηθέντες θέλουν να επανέλθουν, χρησιμοποιώντας πρόσωπα με όνομα, πλαισίουμενα από εύκαμπτους ευεργετηθέντες...που ασχολούνται στον Δήμο μόνο  την ημέρα που καταβάλλεται η αντιμισθία».

Αναφερόμενος στον ίδιο, ο κ. Τζαφέας τονίζει: «Αγωνίσθηκα όλα τα χρόνια με αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας προάσπισα τα συμφέροντα του Δήμου, εργάστηκα όσο λίγοι για το καλό του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσους αδίκησα το έκανα από λάθος και όχι από πρόθεση. Η μη συμμετοχή μου στις εκλογές και συνεπώς η αποχώρηση μου από την Δημοτική Αρχή ας αποτελέσει την απαρχή για κάτι καλό και δημιουργικό στον Δήμο μας». Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι μέχρι την λήξη της θητείας του θα προσπαθήσει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα έργων και να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για όσα έχουν ενταχθεί σε προγράμματα. Κλείνει ΔΕ ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τους οποίους αποδεσμεύει ώστε να πράξουν προεκλογικά κατά το δοκούν καθώς και τους συνδημότες του που τον ανέδειξαν Δήμαρχο επί σειρά ετών.