Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του βουλευτή Νεκτάριου Σαντορινιού

on .

SANTORINIOS

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας τίμησε χθες η Βουλή τη μνήμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 50 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον πολιτικό κόσμο.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη και ώρα 2 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, πληροφορηθείς τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού, είχε επικοινωνία χθες το πρωί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. 

Ο κ. Τασούλας μιλώντας στην Ολομέλεια τόνισε πως «το ελληνικό Κοινοβούλιο θα θυμάται πάντα τη μαχητικότητα, την πίστη του Νεκτάριου Σαντορινιού στις δυνατότητες της ιδιαίτερης πατρίδας του, την οποία εκπροσώπησε με πίστη και θάρρος». Όπως υπογράμμισε, πάνω απ’ όλα, ακόμη και από την προσωπική του μεγάλη δοκιμασία, έβαζε το καθήκον του, το χρέος του προς τον κοινοβουλευτισμό και προς την ιδιαίτερη πατρίδα του η οποία σήμερα υποκλίνεται στη μνήμη του.