Σειρά επισκέψεων και επαφών του Κώστα Τασούλα στα Γιάννενα

on .

TASOYLAS METSOBO 18 6 19

• Σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων και Αρχών, αλλά και πολιτικούς του φίλους είχε το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα ο Ηπειρώτης Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, ο οποίος – ως γνωστόν - το απόγευμα της Παρασκευής κήρυξε την έναρξη των εργασιών διεθνούς συνεδρίου για τους Μικρασιάτες, που τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Βουλής. 

Το Σάββατο ο κ. Τασούλας επισκέφθηκε την οικία Φρόντζου στην ομώνυμη οδό, όπου οι καθηγητές Κ. Πέτσιος και Κ. Βλάχος του Ιδρύματος Ιονίου και Αδριατικού Χώρου (Ι.Μ.Ι.Α.Χ.), τον ενημέρωσαν για την πορεία των εργασιών ανακαίνισης του ιστορικού κτιρίου που γίνονται με δαπάνες της Βουλής. 

Αργότερα ο κ. Τασούλας παρακάθισε σε γεύμα στη Ντραμπάτοβα που παρέθεσαν προς τιμήν του συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας. 

Χθες ο Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε χωριά του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων (Κατσικά, Κουτσελιό, Δροσοχώρι κ.α.), ενώ το απόγευμα βρέθηκε στο Μέτσοβο.

Σήμερα, Δευτέρα ο κ. Τασούλας θα επισκεφθεί, ως είθισται, την αγορά στην Αβέρωφ και θα περπατήσει στην πρόσφατα ανακαινισθείσα οδό Ανεξαρτησίας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες της περιοχής. 

Αύριο, Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της κατώτερης ζώνης του κοίλου του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης και την απόδοσή της στο κοινό.