Ισχυρή εκπροσώπηση στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

on .

ONNED

• Με επιτυχία διεξήχθη το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόεδρος της Οργάνωσης εξελέγη ο Ορφέας Γεωργίου, η υποψηφιότητα του οποίου υπογράφηκε από το 88.6% των συνέδρων.

Όπως επισημαίνει η τοπική ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωσή της, «η συμμετοχή των Ιωαννίνων στο συνέδριο την πολιτικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας ήταν μεγαλύτερη από ποτέ καθώς εξελέγησαν δεκάδες σύνεδροι, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στις διεργασίες του. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον των νέων για όσα γίνονται αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν και αφορούν την πολιτική ζωή του τόπου». 

Τα Γιάννενα έχουν σημαντική εκπροσώπηση στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Συγκεκριμένα, ο Θεοφάνης Πασχάλης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του απερχομένου εκτελεστικού γραφείου, επανεξελέγη λαμβάνοντας την 11η θέση. Ο Δημήτρης Γερασιμίδης, μέλος του απερχομένου πολιτικού συμβουλίου και τομεάρχης πολιτισμού, συνεχίζει την πορεία του στην Κεντρική Επιτροπή. Ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημήτρης Πουλιάνος εξελέγη για πρώτη φορά στο ανώτατο διοικητικό όργανο, ενώ και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νεόφυτος Καλαϊτζίδης μεταπηδά από την τοπική οργάνωση στην Κεντρική Επιτροπή.