Αυγενάκης – Μαρινάκης απόψε στα Γιάννενα

on .

AYGENAKHS MARINAKHS

• «Ο αθλητισμός ως μοχλός ανάπτυξης εθνικής οικονομίας και εθελοντικής συνείδησης», είναι το θέμα του προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται απόψε στα Γιάννενα, ενόψει του 13ου Τακτικού της Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το τριήμερο 3-5 Ιουνίου.

Η προσυνεδριακή εκδήλωση από την «γαλάζια» νεολαία θα λάβει χώρα στις 7.30 μ.μ. στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Grand Serai Congress & Spa». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Για τον Υφυπουργό Αθλητισμού αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τα Γιάννενα σε διάστημα ενός μήνα, μιας και είχε προηγηθεί η παρουσία του στον τερματισμό του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Όσο για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος Παύλο Μαρινάκη θα είναι από τις τελευταίες εκδηλώσεις που θα παραστεί με την ιδιότητα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, μιας και στο προσεχές συνέδριο δεν θα βάλει εκ νέου υποψηφιότητα και - εκτός απροόπτου - θα τον διαδεχθεί ο Ορφέας Γεωργίου, που φαίνεται να είναι και ο μοναδικός υποψήφιος. 

Σειρά συναντήσεων…

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στα Γιάννενα με αφορμή το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ τόσο ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης όσο και ο Αναπληρωτής Γραμματέας - Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ Στέλιος Κονταδάκης θα πραγματοποιήσουν και μια σειρά επισκέψεων στο Νομό. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται η επίσκεψη στο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της εταιρείας Team Viewer, στο παράρτημα Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, στις εγκαταστάσεις της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ενώ θα έχουν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Το πρόγραμμα  του προσυνεδρίου…

Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός  Περιβάλλοντος Γιώργος  Αμυράς, οι βουλευτές Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη και μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση με νέους αθλητές στην οποία θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Τσίλης - Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012», Στεφανία Στεφάνου - Αθλήτρια της ομάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών «ΠΑΣ Γιάννινα», Χρήστος Παπούλιας - Πρωταθλητής Στίβου 1.500 μέτρων, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Εθελοντισμού ΟΝΝΕΔ, Σταματίνα Παππά - Πρώην αθλήτρια Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών, Καθηγήτρια Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και  Βίκτωρας Γιαννούλης - Εθελοντής σε αθλητικές διοργανώσεις. Ομαδάρχης Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ