Κάλπες σε 14 εκλογικά κέντρα θα στήσει το ΚΙΝΑΛ στο Νομό Ιωαννίνων

on .

KALPH

• Τα 840 εκλογικά κέντρα όπου θα στηθούν οι κάλπες, για να γίνει η ψηφοφορία στις 5 και 12 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε χθες η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.
Πρόκειται για 818 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε έδρες των διευρυμένων αλλά και των πρώην καποδιστριακών Δήμων. Στις πρωτεύουσες νομών και σε άλλες πολυπληθείς πόλεις είναι φυσικό τα εκλογικά κέντρα να είναι περισσότερα. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν αρκετά περισσότερα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.
Ακόμη 22 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν για τους Αποδήμους σε 11 χώρες σε όλο το κόσμο με τα περισσότερα στη Γερμανία.
Στο Νομό Ιωαννίνων
Δήμος Ιωαννιτών: Στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων θα υπάρχουν δυο εκλογικά κέντρα στο Κτίριο Ριζαρίου Πολιτείας (8ης Μεραρχίας) και άλλα δυο στον παιδότοπο στο ΚΕΠΑΒΙ. Επίσης, κάλπες θα στηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Κατσικά και στο πρώην Δημαρχείο στην Πεδινή.
Στο Δήμο Δωδώνης, η ψηφοφορία θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού, ενώ στον Δήμο Ζαγορίου στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους. Στο Δήμο Ζίτσας κάλπες θα στηθούν στο παλαιό Δημαρχείο στην Ελεούσα, στον Δήμο Κόνιτσας στο Δημαρχείο, στον Δήμο Μετσόβου στο Δημαρχείο, στον Δήμο Πωγωνίου στο παλιό Δημαρχείο στο Καλπάκι. Δυο εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο στα Πράμαντα και στο πρώην Δημαρχείο Κατσανοχωρίων στο Καλέντζι.