«Σταθμός» υπουργικών επισκέψεων τα Γιάννενα

on .

PIERAKAKHS 31 5 2020

• Νυν και πρώην Υπουργούς «υποδέχονται» από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα τα Γιάννενα. Συγκεκριμένα πρόκειται να επισκεφθούν την Ηπειρωτική πρωτεύουσα οι υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτρας, οι Υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη Ελευθ. Οικονόμου και Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και οι πρώην Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και Υγείας Ανδρέας Ξανθός.
Οι περισσότεροι αναμένονται σήμερα, καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα πραγματοποιήσει και «μίνι περιοδεία», καθώς το πρωί στις 10 θα επισκεφθεί το Οικολογικό Κέντρο Δεδομένων της ΑΔΥΤΕ Α.Ε. στο Λούρο Φιλιππιάδας, που είναι εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου του. Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Teamviewer και στη μία θα επισκεφθεί και θα παραστεί σε σύσκεψη στην Περιφέρεια.
Στην απογευματινή εκδήλωση θα είναι ομιλητές οι κ.κ. Οικονόμου, Χαρδαλιάς και Κατρούγκαλος, όπως επίσης οι πρώην Υπουργοί- Υφυπουργοί Ανδρέας Λυκουρέντζος, Σταύρος Καλογιάννης, Μερόπη Τζούφη κ.α. (αναλυτικά στη σελίδα 5).
Τη Δευτέρα αναμένεται στα Γιάννενα ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος θα παραστεί σε ενημερωτική ημερίδα για τους Δήμους με θέμα τα χρηματοδοτικά προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du
lac».
Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα αύριο Σάββατο αναμένεται στα Γιάννενα ο πρώην Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος θα επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία της πόλης, το «Χατζηκώστα» και το Πανεπιστημιακό.