Ζάχος και Σολδάτος θα διεκδικήσουν την προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας

on .

KALPH NEA DHMOKRATIA

• Οι Βησσαρίων Ζάχος και Νικόλαος Σολδάτος είναι οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.
Όσον αφορά τα υποψήφια μέλη ΔΕΕΠ είναι μόλις 7 αντί για 9 που προβλέπεται για τα αιρετά μέλη στη ΔΕΕΠ Πρέβεζας, οπότε όλοι θα εκλεγούν. Πρόκειται για τους Κατσίμπρα Ευάγγελο, Κοκκίνη Γεώργιο, Μπέλλο Τιμολέοντα, Ντόντορου Άννα, Παπαδιώτη Κωνσταντίνο, Πατακιάρα Σωτήριο και Τσώλη Παναγιώτη.
Για ΔΗΜ.Τ.Ο. - Συνέδρους
Στη ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος είναι ο Σωτήριος Πάτσης. Υποψήφια μέλη ΔΗΜΤΕ (εκλέγονται όλοι) είναι οι Αρμυρά Ευπραξία, Κατσάνου Κωνσταντίνα, Μήτσος Αθανάσιος, Παππάς Αντώνιος, Πάσχου Θεοδώρα, Ραγζής Χαράλαμπος, Σαμπράκος Νικόλαος.
Στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζηρού πρόεδρος θα είναι ο Ευάγγελος Βέλιος και υποψήφια μέλη είναι μόλις τρία, οι Κίτσιος Απόστολος, Μάρη Ελένη και Μπάκος Παναγιώτης.
Τέλος, στη ΔΗΜΤΟ Πάργας πρόεδρος θα είναι ο Δημήτριος Ζήσης και τα υποψήφια μέλη (εκλέγονται όλοι) είναι οι Γκίνης Δημήτριος, Κόκορης Πέτρος, Κωλέτσης Βασίλειος, Νάκια Κωνσταντίνα, Πάνου Γεώργιος, Πασχοδήμας Γεράσιμος, Σπυρίδωνος Γεώργιος, Σωτηρίου Παύλος και Τζίμας Χρήστος.
Τέλος, οι 8 υποψήφιοι για τις 8 θέσεις συνέδρων από την Πρέβεζα είναι οι Γιολδάσης Γιώργος, Δημητρίου Θωμάς, Δρόσος Κωνσταντίνος, Ζήσης Δημήτριος, Καραμανίδης Δημήτριος, Μπάκος Παναγιώτης, Πασχοδήμας Γεράσιμος, Τζίμας Νικόλαος.