Τρεις μνηστήρες για την προεδρία της τοπικής Ν.Δ.

on .

NEA DHMOKRATIA SHMA 4 10 18

Μάχη για τρεις θα είναι οριστικά οι εκλογές για το αξίωμα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας Ιωαννίνων (πρώην ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας όπως έγινε χθες οριστικό κατά την τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων.
Έτσι, η καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης- φιλόλογος Ελένη Σταμάτη, ο ιατρός Γιώργος Μανουσαρίδης και ο νοσηλευτής Γιώργος Δέντσικας ρίχνονται στη μάχη του σταυρού για να πείσουν τα μέλη του κόμματος και να διαδεχθούν στην προεδρία τον Θεόδωρο Τζαρούχη που είναι στη θέση αυτή από τον Μάιο του 2018.
Τα μέλη ΔΕΕΠ
Στη ΔΕΕΠ Ιωαννίνων τα αιρετά μέλη που θα αποτελέσουν τη σύνθεση που θα προκύψει από τις εκλογές είναι 9 στον αριθμό και οι υποψηφιότητες που κατέθεσαν επίσημα είναι 11. Πρόκειται για 7 άνδρες και 4 γυναίκες, οι οποίοι είναι οι κάτωθι: Αϊβατίδης Βασίλειος, Γατσόμαλος Βασίλειος, Γιωτίτσας Αχιλλέας, Κορτζή Αντωνία, Μανουσαρίδη Αλεξία, Μπιλανάκης Δημήτριος, Μπούτσικος Νικόλαος, Ντόβας Δημήτριος, Παπαγιάννη Μαριάνα, Σπυρίκου Αφροδίτη, Τσάγκας Μιχάλης. Από τους υποψηφίους της ΔΕΕΠ οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως τρεις σταυρούς.

Μέχρι 15/10
Υπενθυμίζεται πώς δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρων – μελών ΔΕΕΠ, προέδρων-μελών ΔΗΜΤΟ και συνέδρων έχουν όσοι είναι ήδη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του κόμματος ή όσοι ανανεώσουν την συνδρομή τους ή εγγραφούν νέα μέλη έως τις 15 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μπορούν τα μέλη να δηλώσουν αν επιθυμούν να ψηφίσουν δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου.