Τέσσερις αποτυχίες –«κατορθώματα» της Δημοτικής Αρχής Μ. Ελισάφ

on .

mpegas

• Καταγραφή τεσσάρων «αποτυχιών»- τα οποία χαρακτήρισε ειρωνικά «κατορθώματα» της Δημοτικής Αρχής στα δύο χρόνια της θητείας της, έκανε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» και πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανέφερε:
- Μη ένταξη της πρότασης για κυκλικό κόμβο στο ύψος του Πανηπειρωτικού Σταδίου.
- Κεντρική πλατεία
- Ποδηλατόδρομος Μάτσικας – Πέραμα
-Οδοφωτισμός με λαμπτήρες LED
«Κι όλα αυτά- συνέχισε την ίδια στιγμή που κινδυνεύουν να απωλέσουν την χρηματοδότηση μια σειρά έργα που η Δημοτική Αρχή τα βρήκε ώριμα όπως ο δακτύλιος της πόλης, το πολιτιστικό πάρκο στις παλιές στρατιωτικές φυλακές, το ανοιχτό κέντρο εμπορίου, το κέντρο για το παιδί στο πρώην άσυλο ανιάτων, ακόμα και η επέκταση του βιολογικού για την οποία υπογράφηκε μεν σύμβαση δεν έχουμε εικόνα όμως πότε θα ξεκινήσει το έργο.
«Η λίστα είναι μακρά και το αριθμητικό άθροισμα της απώλειας πόρων τρομάζει, αλλά για εσάς φταίει πάντα η αντιπολίτευση. Αλήθεια που σας εμπόδισε να κάνετε τη δουλειά σας αναρωτιέμαι; Επειδή είχαμε διαφορετική άποψη σε δύο σημαντικά ζητήματα, τη διαχείριση απορριμμάτων και τη μέθοδο υλοποίησης του έργου των λαμπτήρων led; Και για να σας προλάβω, στα σενάρια συνομωσίας που θα προφασιστείτε. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταψήφισαν τις απόψεις σας στα δύο αυτά ζητήματα έχοντας το δικό τους σκεπτικό η καθεμία. Αυτό στο οποίο συμφώνησαν ήταν ότι διαφωνούσαν με τη δική σας άποψη», επισήμανε ο κ. Μπέγκας.