Στα Γιάννενα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

on .

MHTSOTAKHS TASOYLAS METSOBO 18 6 19

• Στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ένα τριήμερο, από τις 17 μέχρι τις 19 Ιουνίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Πάπιγκο Ζαγορίου. Παρόλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα συνοδεύεται και από τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, στο περιθώριο των κοινωνικών του υποχρεώσεων θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικές Αρχές και φορείς, οι οποίοι είναι σαφές ότι θα του θέσουν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και θα υποβάλλουν τα αντίστοιχα αιτήματα για την επίλυσή τους.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, λοιπόν, παρά τον ιδιωτικό της χαρακτήρα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά σε ό,τι αφορά τις επαφές που θα έχει με παράγοντες του τόπου. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από το πρόγραμμά της

. *** Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο Κυρ Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Γιάννενα ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2019, στην πρώτη του περιοδεία ως Πρωθυπουργός, όταν, μεταξύ άλλων, είχε και πάλι βρεθεί στο Ζαγόρι.