Μηνύματα από τις παρατάξεις του Δ. Ιωαννιτών

on .

gkontasmpegas

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ, «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»
Ας βαδίσουμε όλοι, στην πορεία προς την Ανάσταση…
 Ο πρ. δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας στο πασχαλινό μήνυμά του τονίζει, μεταξύ άλλων: «Επειδή η ελευθερία μας δεν καθορίζεται από το να είμαστε «μέσα» ή «έξω», αλλά από το δικαίωμά μας να επιλέγουμε το χαμόγελο από την θλίψη, την αγάπη από τον φόβο και τη Ανάσταση από την πτώση, ας βαδίσουμε όλοι, με τον δικό μας τρόπο και την ευλάβεια που επιβάλλεται, στην πορεία προς την Ανάσταση, με την ελπίδα ότι αυτή θα συνοδευτεί σύντομα από την επαναφορά της ζωής μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς…».
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ, «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»
Η δύναμη της ελπίδας για καλύτερες μέρες…
 Ο πρ. δήμαρχος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας, καθώς και οι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά, ελπίδα.
«Η δύναμη της ελπίδας για καλύτερες μέρες θα μας συνοδεύσει σ’ αυτό το Πάσχα για να απολαύσουμε ελεύθεροι όλες τις επόμενες Πασχαλιές, έτσι ώστε οι αγκαλιές και τα Αναστάσιμα φιλιά να δίνονται με απόλυτη ασφάλεια για τις ζωές μας και για την καλή υγεία όλων μας. Το Αναστάσιμο μήνυμα αυτή την περίοδο είναι ένα. Λιγότερος πόνος, μεγαλύτερες χαρές», τονίζεται μεταξύ άλλων, στο πασχαλινό μήνυμα.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, «Ιωάννινα_2023»
Να ξαναζήσουμε την ευθύνη μας ως ταπεινοί άνθρωποι…
 Η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη στο πασχαλινό μήνυμά της τονίζει, μεταξύ άλλων: «Καλούμεθα να ξαναζήσουμε την ευθύνη μας ως ταπεινοί άνθρωποι. Να επανεκτιμήσουμε τις ανάγκες μας, τις προτεραιότητές μας, τις επιλογές μας, τα κριτήριά μας, την αλήθεια μας, να διαλεχθούμε αυθεντικά με τον εαυτό μας.
Ο Χριστός ανέστη εκ νεκρών για να μας κληροδοτήσει την αληθινή ελπίδα και πορευόμαστε στη ζωή μας.
Πορευόμενοι προς το μέλλον, θα κουβαλάμε «τον σταυρό της δικής μας ανάστασης», άλλοτε στις πλάτες μας και άλλοτε στις ψυχές μας…».
ΑΡΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, «Γιάννενα Τώρα»
Ας ελπίσουμε στη δική μας «ανάσταση» από την πανδημία…
Ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας και τα μέλη, στις πασχαλινές ευχές τονίζουν μεταξύ άλλων: «…με τη φετινή Ανάσταση προσμένουμε την αρχή για έναν καινούργιο κόσμο που δεν θα έχει καμιά σχέση με την οσμή της φθοράς και τον τρόμο του θανάτου. Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε όλοι μαζί στη δική μας «ανάσταση» από την πανδημία που βιώνουμε...».