Ένας καρδιογράφος δωρεά στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

on .

KARDIOGRAFOS

• Kαρδιογράφο απέκτησε το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, ο οποίος είναι δωρεά του Παναγιώτη Φραγκούλη, Γενικού Διευθυντή της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. «Ovo Fresco Α.Β.Ε.Ε.». Σύμφωνα με τον Δήμο Κόνιτσας, η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, σε μια εποχή που η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταστήσει πολύ σημαντική την πρωτοβάθμια περίθαλψη, με δεδομένα μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, η ενίσχυσή του οποίου κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ.
Η παράδοση του καρδιογράφου έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο Υγείας, όπου παρευρέθηκαν ο δωρητής κ. Παναγιώτης Φραγκούλης, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μιχάλης Κορτζής και ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου. Στη συνέχεια στο γραφείο Δημάρχου παρουσία της κ. Κεφάλα και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγείας, προτάθηκαν λύσεις και η βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει στους αρμόδιους φορείς.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κόνιτσας ευχαριστεί την κ. Κεφάλα για το συνεχές ενδιαφέρον της για την περιοχή και τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας.