Στην Άρτα με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» περιόδευσε η Γιάννα Αγγελοπούλου

on .

arta aggelopoyloy

• Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», παρουσία και Προέδρου της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.
Με πρώτη στάση το Δημαρχείο της Άρτας, ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης, παρουσία και των άλλων Δημάρχων του Νομού συζήτησαν για την υλοποίηση των προτάσεων που έχουν υποβάλλει οι Δήμοι, για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό.
Σημαντικές ήταν και οι επισκέψεις που ακολούθησαν την συνάντηση στο Δημαρχείο, όπου η αντιπροσωπεία της Επιτροπής ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Αρταίων και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε σημαντικά τοπόσημα της Άρτας.
Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν την Παρηγορήτισσα, το ιστορικό μουσείο του Συλλόγου Σκουφά «Γαρουφάλειος Στέγη» ενώ περιηγήθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και στο Γεφύρι της Άρτας. Τέλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση – συζήτηση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής.