ΘΕΟΔ. ΤΖΑΡΟΥΧΗΣ: Υποκριτική τώρα η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή

on .

TZAROYXHS THEOD

• Σχετικά με την καταδικαστική χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή που έκρινε ενόχους τα ηγετικά της στελέχη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για εγκληματικές πράξεις που προξένησαν, μίλησε στον «Π.Λ» ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Τζαρούχης.
Όπως είπε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας στήθηκε το κατηγορητήριο αλλά και βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου. Χαρακτήρισε υποκριτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του να αγωνιούν για την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης, όταν επί 4,5 χρόνια που ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας, δεν βρέθηκε μία αίθουσα για να γίνει η δίκη!
Υπενθύμισε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνάθροισε ψήφους με τη Χρυσή Αυγή για να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του 2014, τη στιγμή που ο Σταύρος Δήμας δεν δεχόταν να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ψήφους της Χ.Α.
Όπως βέβαια και τότε που ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε πει το αμίμητο ότι δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτοι ή μη ψήφοι για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 200 βουλευτών για αλλαγή εκλογικού νόμου και εφαρμογή της απλής αναλογικής.
Κατέληξε, λέγοντας ότι η Ν.Δ. είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη και υπάρχει δικαίωση για τις ενέργειες της τότε κυβέρνησης.