Από Μουσιωτίτσα έως Π.Π.Γ.Ν.Ι. πήγε ο Σταύρος Καλογιάννης

on .

kalogianis

• Στις εκδηλώσεις μνήμης στη μαρτυρική Μουσιωτίτσα, προς τιμήν των 152 εκτελεσθέντων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, παραβρέθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Καλογιάννης.

 Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο Δωδώνης Χρ. Ντακαλέτση και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας N. Νικόπουλο, θέματα που απασχολούν τον Δήμο και ζητήματα κτηνοτροφίας, όπως η ενίσχυση των κτηνοτρόφων και η τιμή του γάλακτος. Ο κ. Καλογιάννης τους ενημέρωσε επίσης για τις ενέργειές του προς το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που απασχολεί επί δεκαετίες τους πεστροφοκαλλιεργητές της περιοχής.
Χθες εξάλλου ο Γιαννιώτης βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ν. Κατσακιώρη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, την πορεία ανάπτυξης κλινών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, θέματα που αφορούν το μόνιμο και επικουρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και για τους ειδικευόμενους σε ΜΕΘ που αναμένεται να προσληφθούν τις επόμενες ημέρες.