Κοροϊδία για την περιοχή μας το νέο πρόγραμμα «Αντ. Τσίτσης»

on .

ORIZONTES HPEIROY RIZOPOYLOS SHMA

• Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα «Αντ. Τσίτσης» για τους ΟΤΑ και οι «Ορίζοντες Ηπείρου» έσπευσαν χθες να… μαλώσουν Περιφερειάρχη, δημάρχους και βουλευτές γιατί, όπως υποστηρίζει η παράταξη με επικεφαλής τον Σπ. Ριζόπουλο «από τα συνολικά 2,5 δισεκ. ευρώ που θα δαπανηθούν σε όλη τη χώρα για έργα υποδομής και πνοής συνολικά στην Ήπειρο αντιστοιχούν 5 έργα συνολικού προϋπολογισμού 7,3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή στην Ήπειρο αναλογεί το 0,292% των 2,5 δισεκ. ευρώ», κάνοντας λόγο για «ντροπιαστική εξέλιξη».
Βέβαια να σημειωθεί ότι η Κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τα 20 μεγαλύτερα και τα 20 μικρότερα έργα που ήταν ενταγμένα στον «Φιλόδημο» και μεταφέρονται στο «Αντ. Τρίτσης» και όχι το σύνολο των έργων.
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση οι «Ορίζοντες Ηπείρου» σημειώνουν»: «Σε μια Ήπειρο που σήμερα μαστίζεται από την ανεργία και τη φτώχεια, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, που χάνει το μοναδικό της λιμάνι, που βλέπει τους οδικούς της άξονες μισούς, ανολοκλήρωτους κανείς δεν υψώνει ούτε καν ψίθυρο διαμαρτυρίας για την προσβολή που μας γίνεται. Γιατί το 0,292% είναι κοροϊδία».