Από το ακριτικό Δολό στο Κλεινόν Αστυ ο πρ. Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής

on .

KARAMANLHS DOLO

• Επιστρέφει σήμερα Δευτέρα στην πολύβουη Αθήνα, ολοκληρώνοντας την ολιγοήμερη… απόδρασή του στο αγαπημένο του ακριτικό Δολό Πωγωνίου, ο πρ. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έφτασε στην περιοχή το βράδυ της Πέμπτης μαζί με συνεργάτες και λίγους φίλους του και κατέλυσαν στον αγροτουριστικό ξενώνα του Χριστόφορου Κωσταρά.
Για μια ακόμη φορά ο Κ. Καραμανλής έκανε τους περιπάτους του στα γραφικά μονοπάτια του Άνω Πωγωνίου, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι η παρέα έκανε ράφτινγκ στα κρυστάλλινα νερά του Αώου της Κόνιτσας.
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρ. Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Αιολικό Πάρκο στον Κασιδιάρη, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, το οποίο πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε τη λειτουργία του.
Χθες το μεσημέρι ο Κ. Καραμανλής και η παρέα του, συνοδευόμενοι από τον Χριστόφορο Κωσταρά και τον νέο αγρότη Παναγιώτη Δήμου, πεζοπορώντας από την διακλάδωση της Θεοτόκου έφθασαν στους Ποντικάτες, διασχίζοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά δάση της περιοχής, αυτό της Μπούνας.

Κατά την διαδρομή τους έκαναν μια στάση στη Μεγάλη Ράχη, στη στάνη του κτηνοτρόφου Μιχ. Νατσίκου, την οποία και παλαιότερα είχε επισκεφθεί ο πρ. Πρωθυπουργός.
Νωρίτερα, ο Κ. Καραμανλής δέχθηκε στο Δολό τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη και τρεις – τέσσερις δημάρχους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα της περιοχής τους.
Οι συναντήσεις του ολοκληρώνονται σήμερα το πρωί με την επίσκεψη του «οικοδεσπότη» Δημάρχου Πωγωνίου Κ. Καψάλη και του Αντιδημάρχου Στέλιου Κουκουλάρη, οι οποίοι και θα του θέσουν ζητήματα που αφορούν το ερημωμένο Πωγώνι, αγαπημένο εξάλλου προορισμό του πρ. Πρωθυπουργού.