Ο Κώστας Καραμανλής ξανά στο ακριτικό Δολό!

on .

KARAMANLHS DOLO 

Στα γνώριμα… λημέρια του, στο ακριτικό Δολό Πωγωνίου, έναν τόπο που αγαπάει ιδιαίτερα, επέστρεψε και φέτος ο πρ. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της Αθήνας!
Συνοδευόμενος από στενή παρέα φίλων και συνεργατών, ο κ. Καραμανλής έφτασε στο Δολό προχθές βράδυ και κατέλυσε στον αγροτουριστικό ξενώνα του Χριστόφορου Κωσταρά, στον οποίο διαμένει κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, αφού όπως ο ίδιος συχνά λέει «εδώ το νιώθω σπίτι μου…». Εξάλλου, τον συνδέει πλέον στενή προσωπική φιλία με τον κ. Κωσταρά.
Μέχρι και… ράφτινγκ
Η παρέα του πρ. πρωθυπουργού πραγματοποιεί ήδη εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, με τον ίδιο να επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, την πεζοπορία σε μονοπάτια του ακριτικού Πωγωνίου. Χθες μάλιστα βρέθηκαν στην Κόνιτσα προκειμένου να κάνουν ράφτινγκ στον Αώο!
Ο Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της διαμονής του στην περιοχή, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της, αλλά και πολίτες από το Άνω Πωγώνι, με ορισμένους απ’ τους οποίους έχει αποκτήσει στο πέρασμα των ετών και προσωπική φιλία, ενώ απομένει να φανεί αν θα έχει συναντήσεις και με τοπικούς παράγοντες ή η επίσκεψή του θα περιοριστεί σε αυστηρά προσωπικό πλαίσιο.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ