Ο Κ. Τασούλας υποδέχθηκε χθες στη Βουλή την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

on .

AGGELOPOYLOY TASOYLAS 12 6 20

• Η έμπρακτη συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων στον εορτασμό-ορόσημο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και η πορεία του σχεδιασμού έργων και δράσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στο Κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, με την επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τασούλας συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις, «καθώς και για το πώς ο εορτασμός θα παίρνει δύναμη από το χθες κοιτάζοντας στο μέλλον, στη γόνιμη προοπτική που έχει η πατρίδα μας».
Το 2021, σύμφωνα με τον Γιαννιώτη Πρόεδρο της Βουλής, «είναι αφορμή για να τηρήσουμε αυτό που είπε ο Περικλής στον Επιτάφιο: “Την της πόλεως δύναμιν, έργω θεώμεθα”, την ισχύ της πόλης μας, του έθνους μας, τη βλέπουμε μέσω έργων κι όχι μέσω λόγων».
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι γιατί η λέξη-κλειδί ‘‘συμμετοχή της κοινωνίας’’, έχει γίνει έργο από εσάς πρώτα, ως Πρόεδρος της Βουλής, τρίτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας, αλλά και γιατί το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία θα καταθέσει επίσης τις προτάσεις του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής, για να δείξουμε ότι η υπόθεση αυτή μας αφορά όλους, ιδιώτες, συλλόγους, ιδρύματα, εντός και εκτός Ελλάδος. Θα την κάνουμε επιτυχημένη, γιατί δουλεύουμε ασταμάτητα, επίμονα….».