Τα «είπαν» τηλεφωνικά χθες νυν και πρ. Δήμαρχος Ιωαννίνων

on .

MPEGKAS ELISAF

• Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, είχε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, εκφράζοντας την επιθυμία του να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, τόσο σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου, όσο και με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε ότι την αφορά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο Δήμαρχος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών»,  ενημέρωσε τον κ. Μπέγκα για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατηθεί όρθιο το σύστημα λειτουργία του Δήμου, εστιάζοντας κυρίως στις συνεχείς εγκυκλίους που φτάνουν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες που γίνονται για την εφαρμογή τους.
Από την μεριά του ο Θ. Μπέγκας επισήμανε ότι κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που περνά η χώρα. Και ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη της παράταξής του είναι στη διάθεσή του, προκειμένου να προσφέρουν όπου τους ζητηθεί.