Την πίτα τους έκοψαν ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ Ιωαννίνων

on .

PITA ONNED

• Παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Νίκου Σιαδήμα πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μάλιστα, η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ μετά την εκλογή στην προεδρία του Νεόφυτου Καλαϊτζίδη που εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεόδωρος Τζαρούχης, η επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Λαζάνης, μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, κομματικά στελέχη, μέλη κ.α.
Επιστολές έστειλαν οι βουλευτές Ιωαννίνων του κόμματος Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων τόνισε ότι με δράσεις, αγώνες και ιδέες της νεολαίας της Ν.Δ. δεν θα επικρατήσει ξανά η αριστερά στον τόπο μας.
Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπ. Ιωαννίνων Δημήτρης Πουλιάνος αναφέρθηκε στη συνεχόμενη μάχη ενάντια σε λαϊκισμό, αριστερές ιδεοληψίες και πως οφείλει η φοιτητική παράταξη ν’ αναδειχθεί και πάλι πρώτη.
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Νίκος Σιαδήμας στάθηκε στις μάχες της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία και της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο, μια νεολαία που πάντα είναι στη πρώτη γραμμή και δίπλα στη Νέα Δημοκρατία.
Ανοιχτή ΟΝΝΕΔ - νέοι τομεάρχες
Κατά την ομιλία του, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ν.Ε Ιωαννίνων της ΟΝΝΕΔ Νεόφυτος Καλαϊτζίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήδη η κυβέρνηση έχει κάνει πράξη πάγιες θέσεις της νεολαίας, όπως είναι η κατάργηση του ασύλου της ανομίας, αλλά και πως στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων δεν θα αποκλειστεί η συμμετοχή σε κανέναν. 
Παράλληλα, ανακοίνωσε κάποιους τομεάρχες της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα τον τομέα υγείας αναλαμβάνει ο Λάμπρος Δημακόπουλος, του αθλητισμού ο Λάμπρος Ντέτσικας, της δικαιοσύνης η Κων/να Ντόντη, των γυναικείων θεμάτων και ισότητας φύλων η Ελευθερία Μυριούνη, της ψηφιακής διακυβέρνησης ο Ν. Γκάγκας και της εργασίας/κοιν. Υποθέσεων η Ελένη Παππά.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ