Ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας δεν ξεχνά φίλους και ψηφοφόρους του

on .

ANAKYKLOSH EGKAINIA 2 2 2 20

• Μπορεί το πρόγραμμα των καθηκόντων του ως Προέδρου της Βουλής να είναι ιδιαίτερα βαρύ και απαιτητικό, όμως ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας δεν παραλείπει να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του για να βρεθεί κοντά σε φίλους και ψηφοφόρους του, να αφουγκραστεί την κοινωνία και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών. 
Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κ. Τασούλας που βρέθηκε στα Γιάννενα, προσπάθησε  να δει όσους περισσότερους συμπολίτες, αλλά και να τιμήσει με την παρουσία του διάφορες εκδηλώσεις. Επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Δωδώνης (Μελιγγούς και Μαντείο), ενώ παραβρέθηκε στην κοπή πίτας Αποστράτων στη ΛΑΦΙ, αλλά και σε ανάλογη εκδήλωση της Μ. Γότιστας. 
Το βράδυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σελίδα που γύρισε η Ελλάδα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η χώρα το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιεί μια πορεία εξόδου από τη μεγάλη δεκαετή δοκιμασία, η οποία πορεία μέσα στο χρονικό διάστημα της τετραετίας θα έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα πραγματικότητα, όχι της στροφής σε κάποια κανονικότητα, αλλά στην εμπέδωση μιας νέας ευρωπαϊκής κανονικότητας»!
«Παρών» ο Κ. Τασούλας και στα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δύναμη της προσωπικής ευθύνης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ χαρακτήρισε την ανακύκλωση πράξη συμφιλίωσης του ανθρώπου με το περιβάλλον. «Το περιβάλλον είναι στο χέρι μας να το σώσουμε, όπως και στο χέρι μας είναι να το καταστρέψουμε. Δεν μας φταίει κανείς, παρά μόνο εμείς. Άρα η πρωτοβουλία η κοινή αυτή, στην οποία εμπλέκεται η πολιτεία, η Εκκλησία, τα σχολεία, οι πάντες είναι μια πρωτοβουλία που μας εξοικειώνει με την γοητεία της ατομικής ευθύνης, την οποία έχουμε ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια, μέσα στην πανδαισία και το πανδαιμόνιο των δικαιωμάτων. Και τα δικαιώματα έχουν έννοια τεράστια αλλά η άλλη όψη πρέπει επίσης να τονίζεται…», τόνισε, μεταξύ άλλων.