Ανάλυση εκλογικής επίδοσης και παρουσίαση στόχων τετραετίας

on .

PARATAKSH TATIANAS OLOMELEIA

• Ολομέλεια της παράταξης «Ιωάννινα_2023», έλαβε χώρα προχθές στο ξενοδοχείο «Grand Serai» μετά από πρόσκληση της επικεφαλής της Τατιάνας Καλογιάννη.
Πριν τη συζήτηση επί των θεμάτων της συνεδρίασης, η παράταξη υποδέχθηκε τους υποψηφίους μηχανικούς της παράταξης «Δ.Κ.Μ. & Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί», στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου της 3ης Νοεμβρίου, οι οποίοι ανέπτυξαν τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς τους καταδεικνύοντας την ανάγκη της αλλαγής της πορείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Ηπείρου), ώστε να καταστεί στην πράξη το Τ.Ε.Ε. σύμβουλος του Κράτους και με εγκυρότητα να παρέχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες για θέματα μείζονος σημασίας εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής.
Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε την αμέριστη στήριξη στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου «Δ.Κ.Μ. & Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί», τους διαβεβαίωσε ότι περιβάλλονται με πλήρη εμπιστοσύνη και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.
Στη συνέχεια, παρουσίασε και ανέλυσε τα στοιχεία του εκλογικού αποτελέσματος της 26ης Μαΐου κάνοντας λόγο για σκληρό ανταγωνισμό τον οποίο αντιμετώπισε η παράταξη, αλλά και για τις αντικειμενικές οργανωτικές αδυναμίες της, καθώς δημιουργήθηκε ελάχιστο χρόνο προ των εκλογών. Ακόμη, αναπτύχθηκε ο στρατηγικός στόχος της παράταξης για την επόμενη τετραετία, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του Οργανογράμματος λειτουργίας της και ανατέθηκαν συγκεκριμένοι ρόλοι και καθήκοντα σε όλα τα στελέχη της.