Ο Αντώνης Μπέζας ανέλαβε νέος Γεν. Γραμματέας στον Δήμο Πρέβεζας

on .

MPEZAS

• Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δήμου Πρέβεζας ανέλαβε ο πρώην Υφυπ. Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας Αντώνης Μπέζας.
Κατά την συνάντηση που είχε ο Αντ. Μπέζας τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο συζήτησαν θέματα που αφορούν τις ανάγκες αλλά και τις προτεραιότητες, έτσι ώστε να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατό δράσεις οι οποίες όχι μόνο θα ενισχύσουν αλλά και θα αναδείξουν τον ρόλο και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου φιλικού προς τον πολίτη και τον επισκέπτη.
Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γεωργάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, διαβεβαιώνοντας ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών τις γνώσεις και την εμπειρία του στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της  Αυτοδιοίκησης. «Ερχομαι εδώ αφήνοντας έξω την ιδιότητά μου ως πολιτικό και κομματικό στέλεχος. Ερχομαι εδώ σαν ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, από εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Νίκου Γεωργάκου και από σεβασμό αλλά και αγάπη στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω σημαντικά τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντ. Μπέζας σε δήλωσή του.