Ένα… υπερπλήρες 12ωρο(!) για τον Κ. Μητσοτάκη στα Γιάννενα

on .

MHTSOTAKHS METSOBO 4 18 6 19

• Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή μονοήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη αφ’ ότου ανέλαβε καθήκοντα Πρωθυπουργού.
Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα «σφιχτό», καθώς μέσα σε περίπου 12 ώρες θα κληθεί να κάνει πολλές στάσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού.
Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων στις 10 το πρωί, όπου θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κώστας Τασούλας και αμέσως θα ξεκινήσει την περιοδεία. Πρώτος σταθμός του το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο και Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου Π. Νίκας και Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.
Στη συνέχεια, συνοδεία της Υπ. Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης και ακολούθως θα μεταβεί στη Βελλά, για να δει από κοντά την υπό ίδρυση Γεωργική Σχολή που προωθεί ο Μητροπολίτης κ. Μάξιμος. Σ’ αυτή την στάση ενδέχεται να βρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων Κων/νος Μπαγινέτας.
Στις 6 το απόγευμα, ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βίτσα Ζαγορίου, όπου θα γίνει παρουσίαση της πρότασης για την ένταξη του Ζαγορίου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Κατά την επιστροφή θα πραγματοποιήσει βόλτα στην πόλη των Ιωαννίνων και στις 8 το βράδυ θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Μ. Ελισάφ. Αμέσως μετά (9 μ.μ.) θα αναχωρήσει από το Αεροδρόμιο για Αθήνα.