Που θα πάει, ποιους θα δει ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS 2

• Ιδιαίτερα «σφιχτό» θα είναι το πρόγραμμα της μονοήμερης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα την ερχόμενη Τρίτη.
Ο Πρωθυπουργός, αναμένεται να φτάσει στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων στις 10 το πρωί και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων. Στην επιστροφή θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βελλά, για να δει από κοντά την υπό ίδρυση Γεωργική Σχολή που προωθεί ο Μητροπολίτης κ. Μάξιμος.
Στις 6 το απόγευμα θα μεταβεί στη Βίτσα Ζαγορίου, όπου θα γίνει παρουσίαση της πρότασης για την ένταξη του Ζαγορίου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Κατά την επιστροφή θα πραγματοποιήσει βόλτα στην πόλη των Ιωαννίνων και στις 8 το βράδυ θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Μ. Ελισάφ. Αμέσως μετά (9 μ.μ.) θα αναχωρήσει από το Αεροδρόμιο για Αθήνα.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνοδεύουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων.