Σε Κόνιτσα και Πωγώνι περιόδευσε η Μ. Τσολάκη

on .

TSOLAKH

• Με επισκέψεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας και στα γραφεία του Κτηματολογίου, ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του προεκλογικού αγώνα, για την υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ. Μαρία Τσολάκη.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστήσεις της «Χήτος ΑΒΕΕ», όπου ξεναγήθηκε στους χώρους εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Ζαγόρι» και ενημερώθηκε για την πορεία της επιχείρησης.
Το Σάββατο, περιόδευσε στην Κόνιτσα, όπου αρχικά παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Κλειδωνιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε χωριά της περιοχής.
Την Κυριακή η υποψήφια βουλευτής, επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Πωγώνι. Η περιοδεία της εκεί, ξεκίνησε από τη Βήσσανη, όπου παρακολούθησε Θεία Λειτουργία, ενώ συνομίλησε με τους κατοίκους στην πλατεία του χωριού.
Επόμενος προορισμός της, το ιστορικό Δελβινάκι, ακολούθησε επίσκεψη στην ακριτική Πωγωνιανή, και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κεφαλόβρυσο, τα Κτίσματα, το Κρυονέρι, τον Παρακάλαμο, για να «κλείσει» την περιοδεία της στο Πωγώνι, με μια στάση, στην έδρα του Δήμου, το Καλπάκι.