Για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης της Πλάκας ενημερώθηκε ο Στ. Καλογιάννης

on .

KALOGIANNHS 28 6 2019

• Το εργοτάξιο αποκατάστασης της γέφυρας της Πλάκας, η οποία κατέρρευσε τον Φεβρουάριο 2015, επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης, όπου συναντήθηκε με τους μηχανικούς και τεχνίτες της πέτρας που δουλεύουν στο έργο και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών.
Σε δήλωσή του ο κ. Καλογιάννης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η σύμβαση αποκατάστασης της γέφυρας υπογράφηκε πέρυσι το φθινόπωρο, με καθυστέρηση τριών ετών, παρά τις αρχικές βαρύγδουπες δηλώσεις Υπουργών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί «άμεσης» ανταπόκρισης της Πολιτείας και περί δήθεν ολοκλήρωσης του έργου σε ένα έως δύο χρόνια μετά την κατάρρευσή του. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά, όπως διαπίστωσα σήμερα, δεν θα ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους. Η αποκατάσταση του γεφυριού, ενός έργου – σύμβολου όχι μόνο για τα Τζουμέρκα αλλά για ολόκληρη την Ήπειρο, έχει μεγάλη ιστορική, πολιτιστική και συμβολική αξία…».
Στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών ο Σταύρος Καλογιάννης συνέχισε τις επισκέψεις σε κοινότητες του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και του Δήμου Δωδώνης, ενώ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ντακαλέτση και τοπικούς Προέδρους, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την περιοχή.