Στα Νοσοκομεία της πόλης και το Πανεπιστήμιο χθες ο Κ. Δαρδαμάνης

on .

DARDAMANHS 28 6 2019

• Στα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα της πόλης των Ιωαννίνων και στην έδρα του Πανεπιστημίου, βρέθηκε χθες, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.
Ο Διοικητής του «Χατζηκώστα» Ευαγγ. Καρβούνης ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τα προβλήματα του ιδρύματος αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, στην κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών του νοσοκομείου, όσο και για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοόλ.
Αντίστοιχα θέματα συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Δαρδαμάνη με το Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασ. Τσίκαρη και με τον αναπληρωτή διοικητή Κων. Χολέβα.
Στην συνέχεια ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον Πρύτανη του Πανεπ. Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και είχε μια περιεκτική ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το νέο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου από το Γιαννιώτικο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο υποψ. βουλευτής συναντήθηκε με το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ζίτσας της ΝΔ και περιόδευσε ακολούθως, στα χωριά Ασφάκες και Καρυές της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.