Επαφές Κ. Δαρδαμάνη με θεσμικούς φορείς

on .

DARDAMANHS 25 6 2019

• Με επισκέψεις σε θεσμικούς φορείς αλλά και σε περιοχές του «Καλλικρατικού» Δήμου Ιωαννιτών, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προεκλογικής δραστηριότητας του υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη.
Το μεσημέρι της Δευτέρας επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του. Άκουσε από τον κ. Καχριμάνη τις απόψεις του για τα σημαντικότερα θέματα οργάνωσης και υποδομών που απαιτείται να προχωρήσουν από την επόμενη κυβέρνηση του τόπου, για το Νομό Ιωαννίνων, και για τα οποία θα πρέπει να καταβάλουν κοινό αγώνα οι επόμενοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Νομού μας, μαζί με τις αυτοδιοικητικές αρχές του τόπου.
Εξίσου εποικοδομητική υπήρξε και η επίσκεψη του κ. Δαρδαμάνη στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εκεί είχε συναντήσεις με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων, καθώς και με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.
Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων τέλος, ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με τον β΄ Αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Χριστόδουλο Παπαρούση και με το Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο. Οι δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου περιέγραψαν στον κ. Δαρδαμάνη τις δυσκολίες του επιχειρείν και του μετέφεραν την αγωνία για την επιβίωση, των 15.000 επιχειρήσεων του Νομού Ιωαννίνων.