ΚΩΝ. ΓΑΤΣΙΟΣ: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός!..

on .

gatsios

• «Δεν μπορεί να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ. Η δήθεν προοπτική σύμπραξης με τη ΝΔ αναπαράγεται τεχνηέντως και από αριστερά μας και από δεξιά μας σε μια προσπάθεια για την αποδυνάμωση της παράταξής μας. Δε θα γίνουμε δεκανίκι κανενός. Υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες, με τις οποίες, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, μπορεί να υπάρξει μια συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα».
Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος, μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.
Ταυτόχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η δημοκρατική παράταξη βρίσκεται στην αρχή τής ανορθωτικής της πορείας, όπως είπε χαρακτηριστικά, και ότι το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής, θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Ειδικά για τον Νομό Ιωαννίνων, εκτίμησε πως το Κίνημα Αλλαγής θα πάρει διψήφιο ποσοστό, μεταξύ 10% με 12%, κάτι που θα του επιτρέψει να εκλέξει βουλευτή.
Απαντώντας σε ερώτηση για την επιλογή του να είναι στο ψηφοδέλτιο τού Κινήματος Αλλαγής στον νομό Ιωαννίνων, ανέφερε πως το έπραξε με γνώμονα τη επιθυμία του να συνεισφέρει όχι μόνο στην ανόρθωση της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και στην Ήπειρο, στα Γιάννενα που είναι ο τόπος του, από τον οποίο ξενιτεύτηκε μεν αλλά ποτέ δεν έφυγε.