Κ. Γάτσιος: Το ΚΙΝΑΛ δύναμη εξόδου από την κρίση…

on .

 

GATSIOS 24 6 2019

• Κάλεσμα στους πολίτες για επιστροφή στο Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος κατά τις περιοδείες του το Σαββατοκύριακο σε χωριά της Λάκκας Σουλίου και του Μετσόβου.
«Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί και πρέπει να αποτελέσει δύναμη εξόδου από την κρίση, μια δύναμη συνεννόησης και σταθερότητας, για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου σημαίνει ένα ισχυρό αντίβαρο για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη. Και μια τέτοια ανάπτυξη την έχουν περισσότερο ανάγκη η Ήπειρος και ο νομός Ιωαννίνων», ανέφερε σε συναντήσεις του με κατοίκους και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων.
Περιοδεύοντας στη Λάκκα Σούλι ο κ. Γάτσιος διαπίστωσε την ανάγκη να υπάρξει ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, αντίστοιχο αυτού που πρέπει να υπάρξει για τις παραμεθόριες περιοχές του Πωγωνίου και της Κόνιτσας, ενώ κατά την περιοδεία του σε χωριά του Μετσόβου αναδείχθηκαν ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την υψηλή φορολόγηση και τη γενικότερη αντιμετώπιση από την πλευρά της πολιτείας.