Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου συναντήθηκε ο Κων. Γάτσιος

on .

KAXRIMANHS GATSIOS

• Θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία της Ηπείρου και ειδικότερα του Νομού Ιωαννίνων, συζήτησε ο υποψ. βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη χθες το πρωί.
Ο κ. Γάτσιος συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του και στη συνέχεια η συζήτηση εστιάστηκε σε ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, των υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή, καθώς και των αναπτυξιακών της προοπτικών. Και οι δύο συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκπροσώπων του Νομού στο κοινοβούλιο, με στόχο την προώθηση ζητημάτων της περιοχής. «Όλοι μας είμαστε στρατευμένοι στην επίλυση προβλημάτων και στη χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών για την Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων. Οφείλουμε να συνεργαζόμαστε, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, για την πρόοδο του τόπου μας», τόνισε ο κ. Γάτσιος.
* * *
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε χωριά της Κόνιτσας και των Μαστοροχωρίων, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς αυτοδιοικητικούς της περιοχής, καθώς και πολίτες.