Κ. ΚΑΨΑΛΗΣ: Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Πωγωνίου με την ίδια εργατικότητα

on .

KAPSALHS KWSTAS

• Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όσους τον στήριξαν και σε δήλωσή του τονίζει μεταξύ άλλων:
«Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Πωγωνίου με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείχνουμε τόσα χρόνια. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε».
Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου, προσθέτοντας ότι «εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής».
Τέλος, συγχαίρει τις παρατάξεις που θα αποτελούν την αντιπολίτευση ευχόμενος αγαστή συνεργασία.
«Η επόμενη μέρα έχει ήδη έρθει στο Δήμο Πωγωνίου και η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα», καταλήγει.