Τη στήριξη όλων των Ζαγορισίων ζητά ο Γιώργος Σουκοβέλος

on .

SOUKOUBELOS

• Τις ευχαριστίες του προς τους Ζαγορίσιους που τον στήριξαν στις εκλογές της Κυριακής, αναδεικνύοντας την παράταξή του πρώτη δύναμη εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Νέα Εποχή για το Ζαγόρι» Γιώργος Σουκουβέλος.
Παράλληλα, ευχαριστεί και όσους δεν τον ψήφισαν αλλά «σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μας άκουσαν, μας προβλημάτισαν, μας έδωσαν τη δυνατότητα με την κριτική και τις προτάσεις τους, να συμπληρώσουμε το πρόγραμμα της Νέας Εποχής για το Ζαγόρι».
Και προσθέτει: «Το μήνυμα από τις χθεσινές εκλογές είναι σαφές και δεν χωρά παρερμηνείες: Οι Ζαγορίσιοι με την ψήφο τους και με μεγάλη πλειοψηφία, έκριναν πως η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει κλείσει τον κύκλο της και χρειάζεται μια νέα πνοή, αλλαγή πορείας στο Δήμο μας. Την εντολή να αναμετρηθεί το σήμερα με το αύριο, την έδωσαν σε εμένα και την παράταξή μου, τη «Νέα Εποχή». Την ερχόμενη Κυριακή αυτή η εντολή πρέπει και θα γίνει πλειοψηφικό ρεύμα».
Καταλήγοντας ο Γ. Σουκοβέλος κάλεσε όλους τους Ζαγορίσιους να δώσουν μαζικά το παρών στις κάλπες. «Να μας δώσουν τη δύναμη ώστε να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ζαγορίου και μέσα από τη συνεργασία και τη σύνθεση θέσεων και απόψεων, να τον οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για μας, για την επόμενη γενιά».