ΣΤ. ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στόχος μου να μπει στο επίκεντρο της Ε.Ε. ο άνθρωπος...

on .

KYMPOYROPOYLOS 28 05 2019

• Να είναι η φωνή των Ελλήνων στην Ευρωβουλή, μεταφέροντας τις ανάγκες που έχει η Ελλάδα, και να βάλει στο επίκεντρο της Ε.Ε. τον άνθρωπο είναι ο στόχος του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου με τη Ν.Δ. ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη.
Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσο τον βοήθησε εκλογικά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη είπε πως «την περίοδο που έγινε το ζήτημα με τον κ. Πολάκη ανοίχθηκε ένα σημαντικό θέμα και μιλήσαμε για την αναπηρία και για το πώς ο κ. Κυμπουρόπουλος και άλλοι ανάπηροι που έχουν τα ίδια εμπόδια θέλουν μια σύγχρονη κοινωνία...».
Όσο για τον βαθμό δυσκολίας κατά την προεκλογική εκστρατεία και το πόσο δύσκολο ήταν το να βρεθεί στο επίκεντρο μιας πολύ σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης τόνισε: «αυτό που ξέρω είναι ότι όταν εμπλέκεσαι σε αυτή τη διαδικασία θα ακουστούν και πράγματα που δεν θα ήθελες. Αλλά είναι μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι το πώς εξελίσσεται μια κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι για μένα πρέπει να συνεχίζουμε να έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό μέσα στις αντιπαραθέσεις μας γιατί κι αυτό κάνει καλό. Ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα».