ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Το έργο μας αναγνωρίζεται εντός και εκτός Ελλάδος

on .

KAXRIMANHS 23 05 2019

• Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε και μίλησε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιος Αλ. Καχριμάνης, παρουσιάζοντας στοιχεία των έργων και των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί, ως και αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί.
«Το έργο μας- είπε ο κ. Καχριμάνης- αναγνωρίζεται εντός και εκτός Ελλάδος. Κάνει υπερήφανους τους Ηπειρώτες. Αποδεικνύει πως με συνεργασία μπορούμε να έχουμε μόνο επιτυχίες», τόνισε, προσθέτοντας πως ο, τι έχει επιτευχθεί σε καίρια ζητήματα έγινε χάρη στη συνεργασία που υπήρχε με τους Δήμους, το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, τα νοσοκομεία, τους επαγγελματίες, τους αγρότες…
Παράλληλα, κάλεσε τους Ηπειρώτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν με την ψήφο τους την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη»: «Πειραματισμοί και ακροβασίες δεν χωρούν. Γιατί τότε ναι, το ρολόι θα γυρίσει πίσω. Η Ήπειρος θα βαδίσει σε αχαρτογράφητα νερά. Σας ζητάμε εντολή αυτοδιοίκησης. Καθαρή νίκη από αυτή την Κυριακή. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς εμπόδια μπροστά.. Μόνο έτσι θα πάει η Ήπειρος, η Θεσπρωτία ακόμη ψηλότερα», κατέληξε.