Παρέμβαση από τα «Φαντάσματα» της παράταξης Α. Μπαρτζώκα

on .

FANTASMATA

• Μετά τα έντυπα που διένειμαν, εκφράζοντας τις παραμελημένες ομάδες πολιτών του Δήμου Ιωαννιτών, τα «Φαντάσματα των Ιωαννίνων», που στηρίζουν την Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» προχώρησαν σε μια ακόμη συμβολική κίνηση.
Χθες το πρωί, επί της οδού Άρη Βελουχιώτη, μετά τον κόμβο της Περιβλέπτου και με κατεύθυνση προς Σταυράκι, σε σημείο με ελλιπή φωτισμό και χωρίς πεζοδρόμια, όπου, ειδικά το βράδυ, υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να παρασυρθεί πεζός από αυτοκίνητο, τα «Φαντάσματα» ανήρτησαν δύο πινακίδες με τις επιγραφές «Προσοχή Κίνδυνος – Ανύπαρκτος Φωτισμός» και «Προσοχή Κίνδυνος – Ανύπαρκτα Πεζοδρόμια», ενώ ζωγράφισαν με τη μέθοδο 3D-road-painting ένα τρισδιάστατο κύβο ώστε να προκαλείται η μείωση της ταχύτητας των οδηγών.
Σε δήλωσή τους τα «Φαντάσματα» ανέφεραν: «Η δράση αυτή είχε σκοπό να αναδείξει ένα χρονίζον πρόβλημα στην οδό Άρη Βελουχιώτη του Δήμου Ιωαννιτών το οποίο εγκυμονεί κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. Επίσης είχε σκοπό να αποδείξει ότι με έξυπνες, φτηνές και, κυρίως, αποτελεσματικές δράσεις ο Δήμος μπορεί να δώσει καινοτόμες, πρωτότυπες λύσεις».