Στην Πεδινή μίλησε ο Θ. Μπέγκας

on .

MPEGKAS 21 05 2019

• Με τους κατοίκους της Πεδινής συναντήθηκε και συνομίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προεκλογικών εκδηλώσεων της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στην εκλογική περιφέρεια Μπιζανίου.
«Το 2014, με τιμήσατε με την ψήφο σας και μας δώσατε ισχυρή εντολή και την ευθύνη να πάμε μαζί με τους συνεργάτες μου τον μεγάλο Δήμο Ιωαννιτών μπροστά. Λίγες μέρες πριν την «ώρα της κάλπης», μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια γιατί 4,5 χρόνια, έδωσα τον αγώνα μου με εντιμότητα και τίμησα την εντολή σας. Προχωράμε με την αλήθεια του έργου μας», όπως λέει και το σύνθημά μας σε αυτή την εκλογική πορεία. Γι’ αυτό ζητάμε να μας τιμήσετε και πάλι με την εμπιστοσύνη σας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Μπέγκας.
Στην Εκλογική Περιφέρεια Μπιζανίου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» είναι : Λώλη Βασιλική, Νάστος Δημήτρης, Τζιούρη Μαρία.
Στην Κοινότητα Πεδινής υποψήφιοι Σύμβουλοι είναι : Αλεξίου Ιουλία, Βρακάς Νεόκοσμος, Κωστής Απόστολος, Λεοντάρη Λαμπρινή, Λεοντάρης Ευάγγελος, Παππάς Ευάγγελος.