Η «Ενότητα Πολιτών» για την Εκπαίδευση...

on .

ENOTHTA POLITON

• Δύο νέες υποψήφιες της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στην Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων, από τον χώρο της εκπαίδευσης και οι δύο, η Κική Δημολένη και η Ντέπη Πέτρου, παρουσίασαν τόσο τον απολογισμό όσο και τον προγραμματισμό της παράταξης στον τομέα της παιδείας, πλαισιωμένες από τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Βούλα Τσίλη, επίσης υποψήφια στην Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων.
«Έχοντας στο μυαλό μας ότι οι ανάγκες των σχολείων δεν τελειώνουν ποτέ, στόχος μας παραμένει η συνεχής αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και η συνεχής αναβάθμιση της εκπαιδευτικής τους λειτουργίας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με όραμα και νέες ιδέες, κάποιες από τις οποίες αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμά μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Δημολένη.
Από την πλευρά της η κ. Πέτρου αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ερχόμενης τετραετίας λέγοντας ότι ο στόχος παραμένει, δηλαδή «η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών χώρων τόσο σε υποδομές, όσο και εξοπλισμό, ώστε να διασφαλίζεται όχι μόνο κατάλληλο, ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και αναβαθμισμένο τεχνολογικά και λειτουργικά, για μια εκπαιδευτική διαδικασία προσαρμοσμένη στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής...».

* * *
Και ειδική θεματική εκδήλωση για τον Αθλητισμό οργάνωσε η «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα», όπου παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου αυτής της δημοτικής θητείας κι έγινε η παρουσίαση των δύο νέων Αθλητικών Κέντρων που δρομολογούνται στα Σεισμόπληκτα και τα Καρδαμίτσια.