Μ. ΕΛΙΣΑΦ: Η πρότασή μας είναι η δέσμευσή μας…

on .

ELISAF 15 5 2019

• Στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η ανοιχτή προεκλογική ομιλία του υποψ. δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.
«Είμαστε πραγματικά μια νέα παράταξη και σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε στις εκλογές. Νέα στις ιδέες. Νέα στην κοινωνική σύνθεση. Νέα στη σχέση μας με τους δημότες…», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Ελισάφ.
Αναφερόμενος στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης σημείωσε ότι διαμορφώθηκαν μετά από εξαντλητική προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και αφετηρίες.
«Η πρότασή μας είναι η δέσμευσή μας» σημείωσε με σκοπό να γίνουν τα Γιάννενα και πάλι πρώτα.
Ο υποψ. Δήμαρχος περιέγραψε αναλυτικά το σχέδιο της Νέας Εποχής που θέτει ως προτεραιότητες την οριστική επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, την καθαριότητα σε κάθε γωνιά του Δήμου, την αναβάθμιση της λίμνης, την λύση του κυκλοφοριακού, την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την αξιοποίηση των πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων, την ισόρροπη αθλητική ανάπτυξη, την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, την αξιοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού, την δημιουργία μιας πόλης φιλικής και προσβάσιμης για όλους…
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της Κοινότητας Ιωαννίνων. H εκδήλωση «έκλεισε» μουσικά με τον Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers.
* * *
Με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Χρήστο Πάνου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του. Στην συνάντηση, όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για το έργο του συμπαραστάτη στο Δήμο Ιωαννιτών, τα προβλήματα που θέτουν οι συμπολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις και τις παρεμβάσεις που έγιναν για την επίλυσή τους.