Σε χωριά του Πωγωνίου αντιπροσωπείας της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

on .

hpeiros olon

• Επίσκεψη στο πλαίσιο της προεκλογικής τους περιοδείας για τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, πραγματοποίησαν υποψ. περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Όλον». Η αντιπροσωπεία των υποψηφίων επισκέφθηκε, κατά σειρά, τα χωριά Κεφαλόβρυσο, Πωγωνιανή, Δελβινάκι, Δολιανά όπου, στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με κατοίκους των περιοχών αυτών, παρουσιάστηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά και καταγράφηκαν από τον συνδυασμό μας, τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και τέθηκαν υπόψη των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων μας, στις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχαν μαζί τους.
Και ψηφιακό ερωτηματολόγιο…
Στο μεταξύ, η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να εκφράσουν άμεσα την άποψή τους και τους προβληματισμούς τους για τον τόπο τους.
Το Ψηφιακό Ερωτηματολόγιο υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο: https://epirusolon.gr/psifiako-erotimatologio-apo-tin-parataxi-ipeiros-olon/?fbclid=IwAR3uEmlipPOmnOf1eNbOT1w5gJYW8ZQlWS14pPoLgFVdjCUh2DGPIpBxyrQ