Η συνεργασία Δήμου – ΕΛ.ΑΣ. στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης Γκόντα – Σκούμα

on .

GKONTAS 8 5 2019

• «Δήμος και ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να συνεργαστούν για την εμπέδωση ασφάλειας των πολιτών». Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα που εξέπεμψαν ο Αστυνομικός Δ/ντης Ηπείρου κ. Κ. Σκούμας και ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και υποψ. δήμαρχος Νίκος Γκόντας κατά την συνάντηση που είχαν χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο των Ιωαννίνων.
«Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει το σώμα εν τούτοις όλοι οι αστυνομικοί, γυναίκες και άνδρες πιστοί στο καθήκον τους, προσφέρουν τα μέγιστα για την ασφάλεια των πολιτών. Όλα τα χρόνια της δημαρχίας μου η συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν πάρα πολύ καλή. Αν υπολογίσουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου έχει να προστατεύσει ολόκληρη την περιοχή η οποία συνορεύει με άλλη χώρα, τότε το βάρος στους ώμους των αστυνομικών είναι πολύ μεγαλύτερο. Όμως τα καταφέρνουν πολύ καλά και φέρουν εις πέρας την αποστολή τους οι αστυνομικοί μας…», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόντας.
Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, αφού ευχαρίστησε τον κ. Γκόντα για αυτή την επικοινωνία, μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομία για την προστασία του πολίτη, έστω και αν αυτή γίνεται πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες. «Εμείς θέλουμε και επιζητούμε την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή. Ο σκοπός είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη» είπε ο κ. Σκούμας.
Ο κ. Γκόντας συνοδευόμενος από πολλούς υποψ. συμβούλους συναντήθηκε με εκπροσώπους συνδικαλιστών φορέων της ΕΛΑΣ, αξιωματικών και αστυνομικών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων από τους οποίους ενημερώθηκε για ζητήματα εργασιακού περιεχομένου των ένστολων.