Με 67 στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων οδεύει προς τις ευρωεκλογές

on .

SYRIZA

• Mε εκλογική επιτροπή που απαρτίζεται από συνολικά 67 μέλη, εκ των οποίων οι 41 ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και οι 26 είναι ανένταχτοι (ο πλήρης κατάλογος δημοσιεύεται στη σελίδα 4) βαδίζει το κυβερνών κόμμα σε τοπικό επίπεδο προς τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
Χθες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν στελέχη του παρουσιάστηκε η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία περιλαμβάνονται και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Ο βουλευτής Ιωαννίνων και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Μαντάς έκανε λόγο για μία κρίσιμη εκλογική μάχη, τονίζοντας πως το κόμμα του προσέρχεται σ’ αυτήν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. «Η χώρα μας ο λαός μας, η Ευρώπη βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Η χώρα μας άντεξε στα δύσκολα . Η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια. Επανερχόμαστε στις αγορές έχοντας θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Γρίβας, μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «οι φετινές ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρα προφανώς και για εμάς: Θα κρίνουν κατά πόσο θα τεθεί ένας φραγμός στην άνοδο ακροδεξιών και εθνικιστικών δυνάμεων οι οποίες εχθρεύονται την ενωμένη Ευρώπη και συνάμα κατά πόσο θα προχωρήσει ένας ώριμος αναπροσανατολισμός των οικονομικών και άλλων πολιτικών που εξέθρεψαν μια τέτοια επικίνδυνη άνοδο».