Τηλεοπτικό ντιμπέιτ προτείνει η παράταξη Άρη Μπαρτζώκα

on .

MPARTZOKAS 23 04 2019

• Τη διοργάνωση μίας ζωντανής τηλεοπτικής συζήτησης - «αναμέτρησης» των υποψηφίων Δημάρχων, με ταυτόχρονη μετάδοση από όλα τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ώστε να μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του προτείνει η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα «Γιάννενα Τώρα». Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «θεωρούμε ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης, χωρίς αποκλεισμούς και σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο δημότης να μπορέσει να εκτιμήσει καλύτερα τους υποψήφιους…».
Επίσκεψη στο Νησί
Το Νησί της Λίμνης Παμβώτιδας επισκέφθηκαν στελέχη της παράταξης με τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Μπαρτζώκας δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεσμευόμαστε ότι το ζητήματα του Νησιού, τα οποία αλληλοεπικαλύπτονται και με θέματα που αφορούν τη Λίμνη μας, θα είναι από αυτά που θα ασχοληθούμε περισσότερο στην επόμενη δημοτική θητεία…».
Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Γοργόλης, Ε. Μακρή, Χ. Νάκας, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Η. Χούσος.