Τα Γιάννενα στηρίζουν την υποψηφιότητα Β. Μιχαλολιάκου

on .

MIXALOLIAKOS GIANNENA 1 18 4 19

• Μνήμες από τη «χρυσή» εποχή της ΟΝΝΕΔ, επί ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας από τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ – Τοσίτσα, ξύπνησαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης που έγινε στα Γιάννενα με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ήταν μια εντυπωσιακή συγκέντρωση φίλων και πρώην συμμαχητών του ιστορικού ηγέτη της ΟΝΝΕΔ, πρώην βουλευτή, υπουργού και δημάρχου Πειραιά, από την οποία επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά οι ισχυροί δεσμοί του με την Ήπειρο και ειδικότερα με τα Γιάννενα.
Η εκδήλωση, όπως ήταν φυσικό, έγινε μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, στο οποίο συνέβαλε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, ο οποίος τον προλόγισε, διαβάζοντας απόσπασμα από βιβλίο του Ευάγγελου Αβέρωφ που αναφέρονταν στην προσφορά της ΟΝΝΕΔ στον αγώνα της παράταξης επί ηγεσίας του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους διαχρονικούς δεσμούς που έχει με την Ήπειρο, τονίζοντας πως και από τις Βρυξέλλες- εφόσον εκλεγεί- θα είναι πάντα στη διάθεση των Ηπειρωτών. Αναφερόμενος στη μάχη των Ευρωεκλογών, τόνισε πώς οι πολίτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα στην Κυβέρνηση Τσίπρα, τη χειρότερη των τελευταίων χρόνων, όπως είπε. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, επανέλαβε τα όσα δήλωσε στη χθεσινή του συνέντευξη στον «Π.Λ.», πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πετύχει καθαρή νίκη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, που θα φέρει πιο κοντά την απαλλαγή της χώρας από την καταστροφική κυβέρνηση Τσίπρα.
Το πρωί ο Β. Μιχαλολιάκος, επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, και στη συνέχεια μετέβη στο Μέτσοβο, όπου τον υποδέχτηκε ο πρώην ευρωβουλευτής και βουλευτής Γιάννης Αβέρωφ, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς του φίλους και συμμαχητές.
Το απόγευμα επισκέφτηκε τα γραφεία του «Πρωινού Λόγου», όπου είχε μια εκτενή συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης με συνεργάτες του.