Τις θέσεις του ανέπτυξε σε εκδήλωση στα Γιάννενα ο υποψ. ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σάκης Τζαλαλής

on .

KINAL

• Από τα Γιάννενα ξεκίνησε ο υποψ. ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής τον κύκλο των προεκλογικών του πολιτικών εκδηλώσεων.
Το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Du Lac» έδωσε το στίγμα των θέσεών του για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ενώ στον διάλογο που ακολούθησε, ζήτησε από τους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, τους παλιούς συναθλητές του, τους φίλους του αλλά και τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και να συμβάλουν στον ευρύ διάλογο που έχει ξεκινήσει.
Τον Σάκη Τζαλαλή προλόγισε η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγός της γυναικείας ομάδας Basket του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ίδιος παίρνοντας τον λόγο ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Μετά από χρόνια προσφοράς στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, ήρθε η ώρα να δώσω άλλον έναν αγώνα διαφορετικό αυτή την φορά, από ένα άλλο πόστο, εξίσου κρίσιμο και σημαντικό αυτό της πολιτική».
Την πολιτική εκδήλωση -μεταξύ άλλων- τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κ. Καψάλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημ. Δημητρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙ.ΝΑΛ. στον Νομό Ιωαννίνων Ν. Γκόλας, Μαργαρίτα Ζήκου, Μιχ. Κασσής, Θ. Μανταλόβας και ο πρ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Παντούλας.