Παράπονα παραγωγών και κατοίκων άκουσε ο Νίκος Γκόντας χθες στους Αμπελόκηπους…

on .

GKONTAS 16 04 2019

• Την λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους επισκέφτηκε χθες ο επικεφαλής της «ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και υποψ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και επαγγελματικά σωματεία της πόλης.
Ο κ. Γκόντας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, όπως είναι οι παραγωγοί του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων αλλά και από τους εμπόρους της περιοχής, οι οποίοι συμμετέχουν με τα εμπορεύματά τους σε όλες σχεδόν τις λαϊκές αγορές στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών. Οι παρατηρήσεις και τα παράπονα, στα οποία έγινε αποδέκτης ο κ. Γκόντας, εστιάζονταν κυρίως στην έλλειψη στοιχειωδών υποδομών στους χώρους της λαϊκής, σημειώνοντας πως το καθεστώς που επικρατεί δεν είναι προς όφελος των συμμετεχόντων στις λαϊκές αγορές. «Η αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή, είναι από αδιάφορη μέχρι εχθρική πολλές φορές... Ούτε μια τουαλέτα δεν διαθέτουν οι λαϊκές αγορές, στις οποίες χιλιάδες Γιαννιώτες καταλήγουν για τα ψώνια τους», ακούστηκε να λένε τα μέλη του σωματείου.
Κάτοικοι των Αμπελοκήπων κατήγγειλαν στον κ. Γκόντα την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής και κυρίως της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χατζή, ενώ τόνισαν την απαράδεκτη κατάσταση που εξακολουθεί να επικρατεί στους δρόμους, οι οποίοι είναι διάσπαρτοι από λακκούβες.
Ο κ. Γκόντας, υποσχέθηκε να επαναφέρει την κανονικότητα σ’ ολόκληρη την πόλη και στις λαϊκές αγορές, δίνοντας προτεραιότητα σε παραγωγούς και εμπόρους της περιοχής, κάτι που συνέβαινε επί ημερών της Δημαρχίας του.