ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Η Κυβέρνηση μας κερνάει απλόχερα απογοητεύσεις

on .

DAP 1 10 2 19

• Παρουσία της αναπλ. εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Σοφίας Ζαχαράκη έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου την πίτα της η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Στη εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης εκτός από τη νεολαία του κόμματος, το «παρών» έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρ. Υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θ. Τζαρούχης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Θανάση Μωρόγιαννη κ.α.
Η κ. Ζαχαράκη στην ομιλία της άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση, τονίζοντας, χαρακτηριστικά ότι «μας κερνάει απλόχερα απογοητεύσεις. Μας δίνει βουλευτές διπλής όψεως, μας δίνει Νομοσχέδια, τα οποία το επόμενο χρονικό διάστημα θα τα παρουσιάσει ως φιλολαϊκά, ενώ ήδη θα έχει γονατίσει τη μεσαία τάξη, θα έχει επιβάλλει τραγικούς φόρους»!
Αναλύοντας τις θέσεις της Ν.Δ. για την Παιδεία, η αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε «στην Ελλάδα που θέλουμε, που δίνει ευκαιρίες σε όλους, σε μια Ελλάδα που τα καλά δημόσια σχολεία και τα καλά δημόσια Πανεπιστήμια θα δίνουν ισότητα ευκαιριών σε όλους, σε μια Ελλάδα που θα υπάρχουν πρότυπα και πειραματικά σχολεία στην έδρα κάθε Περιφέρειας, σε μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες, έτσι ώστε αυτά τα παιδιά που φεύγουν κατά χιλιάδες από τη χώρα μας, θα μπορούν να επιστρέφουν πίσω και σε μια ανοιχτή οικονομία που ο καθένας θέλει να προκόψει, θα μπορεί να το κάνει εδώ, σε μια καλή και ανοιχτή αγορά, που θα δίνει ευκαιρίες με τις νέες επενδύσεις…».